Sport og Fitness ønsker, at være forankret i lokalsamfundet, med fokus på faglighed og sundhed. Vi ønsker at skabe muligheden for synergi og samarbejde med det lokale forenings- og erhvervsliv. Ønsker du en firma- eller foreningsaftale hos os, skal du/i være mere end velkomne til at kontakte os på telefon 73 83 50 05 eller mail toftlund@sportogfitness.dk

Foreningsaftaler

STUK Kostskole

STUK er alternativet til den 3-årige STX. Skolen er et lille sted med ca. 90 STX-elever fordelt på 2 år og 3 studieretningsklasser. Udover den 2-årige STX har skolen en gymnasieforberedende overbygning fra 7. – 10. klasse. De tager udgangspunkt i den enkelte elev. Her kan alle komme til orde – således at både meget stærke og forholdsvis svage elever bliver udfordret i det daglige. Læs mere om skolen her.

Tønder ungdomsskole

Sport og Fitness Løgumkloster arbejder sammen med Tønder ungdomsskole. Tønder Ungdomsskole er uddannelse til alle unge i Tønder Kommune i deres fritid. Klub tilbud til de 13 – 18 årige og juniorklub  til de 10 – 14 årige. Ungdomsskolen træner flere gange i ugen hos Sport og Fitness Løgumkloster. Læs mere om ungdomsskolen her.

Firmaaftaler